Välj en sida

Fotografi, styling och varumärke

Nytt datum planeras vid förfrågan

Välkomna på en inspirerande heldagars fotoworkshop på Spinneriet i Lindome med Sara Brodén (fotograf & inspiratör) och Kajsa Jeppson (styling & marknad).
Den här workshoppen passar både dig som har ett stort intresse av att fotografera och skapa vackra bilder men även dig som driver eget företag eller vill jobba med bilder på ett kreativt sätt i marknadsföringssyfte, på blogg, på Facebook eller Instagram.
Vi inleder dagen med en grundkurs i fotografering där vi fokuserar på att ta kontroll över kameran och det manuella läget. Vi pratar ljus, inställningar, grundteknik och gör praktiska övningar. Innehållet av resterande workshop blir en mix av fotografering av stilleben, mat, inredning. Det blir även inspirationsföreläsningar om komposition, styling och bildens betydelse för ditt varumärke och i sociala medier.

Förutom massor av inspiration, tips, hemligheter och konkreta råd kommer vi bjuda på följande:

 

  • Fotokurs med Sara. Grundinställningar för att fotografera manuellt. Vi fokuserar på ljuset, känslan, kompositionen och olika sätt att jobba med stilleben på. Du behöver inga förkunskaper, bara ett intresse utav fotografering.
  • Praktiska övningar. Alla får bygga och testa att fotografera egna stilleben. Vi har mängder med vackra blommor, snygg rekvista, mat och föremål med oss för att kunna skapa unika bilder för såväl övning som verklighet/portfolio.
  • Lunch + foto. Vi njuter av en härlig lunch tillsammans där vi även får chansen att fotografera ett dukat bord.
  • Flera inspirationsföreläsningar av Kajsa och Sara. Vi pratar Styling, komposition, varumärke och sociala medier. Vi fokuserar på betydelsen av att ta bra bilder och hur en bild påverkar vårt varumärke eller personliga profil.
  • Avslut…Möjlighet att få rådgivning och tips för personliga projekt.

 

Obs! Inga förkunkaper krävs. Du behöver endast ha med en egen systemkamera. Anmälan är bindande och kursavgiften betalas innan workshoppen. Pris ink. moms för privatpersoner och pris ex moms för företag.