Välj en sida

I veckan har flyttlasset körts mellan min gamla studio och den nya. Jag är verkligen så otroligt glad över flytten och känner att det här kommer bli fantastiskt på många sätt.
Nyrenoverat, härligt ljusinsläpp och med bra läge delar jag, Louise (Vetenskapshälsan AB), Anna (By Malevik) och Josefine (Fotograf Motljus) på 130 kvadrat. Lokalen har gott om utrymme och vi har tre stora kontorsrum, ett konferensrum till kurser, möten och workshops, en fotostudio samt ett stort kök och badrum. Vi kommer allihopa att starta upp vår verksamhet i den nya lokalen på måndag. Tveka inte att knacka på om ni har vägarna förbi. Adressen är Energigatan 9 och vi har vår entré på västra sidan.

Idag riggade jag studion och passade på att fota lite porträtt och syskonbilder på mina egna barn. Humöret var på topp nästan hela tiden :o)
syskonbilder

Önskar er en fortsatt trevlig helg.