Välj en sida

Har du precis som många andra en ganska så nyinköpt eller fin kamera hemma som mest används på semestern eller vid speciella tidpunkter. När du fotograferar så använder du automatläget och vet egentligen inte riktigt hur du ska göra för att få till de där fina krispiga bilderna som verkligen sticker ut. Då har du garanterat fastnat i ”autoträsket” och behöver en spark i baken för att ta dig till nästa nivå.

Söndagen den 29 juni kl 18.00 kommer jag att hålla i en fotokurs i min studio i Spinneriet i Lindome. Fokus kommer att ligga på hur du kan förbättra dina bilder inför sommarens alla tillfällen och resor. Främst fokuserar jag på porträttbilder och hur du lyfter nivån på ditt fotograferandet genom att ta kontrollen över din kamera. Jag anpassar nivån efter kursdeltagarna och alla får min egen tryckta handbok med tips och råd som blir den perfekta hjälpen att ha med sig i kameraväskan. Vi startar kursen med ca en timmes teori i studion. Där efter går vi ut och övar praktiskt på varandra. Sista timmen håller jag lite öppen för frågor, fria övningar samt reflektioner över vad vi gått igenom.

För att delta behöver du en systemkamera, och ett tomt minneskort.
Jag tar enbart emot bokningar på mail: sara@imageu.se.
Får jag fler än 5 deltagare som anmäler sig så sätter jag upp ett nytt datum för en ny kurs.

Pris: 595 kr
Tid: 18-21.00
Antal personer: 5 stycken

Jag bjuder på fika och garanterat massor av inspiration.
Hoppas vi ses!
1
Ps. Efter kursen får ni gärna maila mig för att få tips och råd för att fortsätta utvecklas.