Välj en sida

Nu börjar det bli dags att boka er fotograf om ni går i bröllopsplaner för 2015.
Det många glömmer är att en bröllopsdag och fest går otroligt fort och det man sen minns är mycket baserat på bilderna man har. Jag personligen skulle hellre anlita en duktig fotograf och betala några tusenlappar mer än att lägga de extra pengarna på små detaljer.

Självklart finns det många gäster som tar bilder och ingen missar såklart kyssen på kyrktrappen eller när brudparet höjer glasen till bords. MEN, är detta bilder som verkligen sätts in i ett album eller hängs upp på väggen? Och är bilderna precis så fantastiska som dina minnen säger dig?

Jag fotograferar alla bröllopen tillsammans med min kollega Frida. Vi har under flera säsonger hittat ett väldigt bra sätt där vi kompletterar varandra och täcker upp från flera olika vinklar, använder olika objektiv och fokuserar på olika detaljer och händelser under hela dagen. Detta har varit väldigt uppskattat av våra brudpar tidigare. Vi använder båda oss utav speciella tekniker vid porträttfotograferingen för att få så avslappnade och spontana bilder som möjligt. När vi är två kan en se till att brudparet känner sig avslappnade och den andra fokusera på fotograferingen till 100%.

Vi har i år tagit fram fyra exklusiva paket för att tillgodose olika typer av önskemål och budgetar.
Här nedan finns mer information samt inspirationsbilder från våra senaste bröllop.

Bronspaketet 10 000 kr
Fotografering enbart bröllopsporträtt ca 2 timmar.
50 högupplösta digitala bilder 10×15 cm ingår.
Silverpaketet 15 000 kr
Bröllopsporträtt, vigsel, riskastning, gratulationer och gruppbilder.
100 högupplösta digitala bilder 10×15 cm ingår.
Guldpaketet 25 000 kr
Förberedelser av både brud och brudgum, bröllopsporträtt, vigsel, riskastning, gratulationer, gruppbilder, brudskål, mingel, dukning, bilder fram till förrätten är serverad.
200 högupplösta digitala bilder 10×15 cm ingår.
Diamantpaketet 40 000 kr
Här finns vi med från morgon till natt, vi avslutar efter tårta och brudvals.
300 högupplösta digitala bilder 10×15 cm ingår.
I alla paket ingår ett bröllopsmöte där vi ses och går igenom detaljer och upplägg inför den stora dagen. Vi träffas gärna på platsen där bröllopet ska ske, alternativt där bröllopsporträtten ska fotograferas för att stämma av samtliga moment och önskemål. Priserna innefattar allt från planering, fotografering, bildurval, redigering och en bildvisning.
Tillsammans med er skapar vi minnen för hela livet.